Productreview Saal Digital

Voor mij was het nog compleet onbekend, de wanddecoraties van Saal Digital. Zij hebben mij uitgenodigd om hun producten eens te gaan testen, en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Ik koos ervoor om de foto's op Dibond af te laten drukken, dit had ik nog nooit eerder besteld dus ik was erg benieuwd hoe het er uit zou zien. 

 

Ik besloot om 3 foto's te laten drukken van 20 x 20 centimeter, dit leek me een mooi formaat om te kunnen uitproberen! 

 


In tegenstelling tot mijn vorige bestelling bij Saal Digital, kon ik deze keer wel gebruik maken van hun software. Hierdoor wordt het foto's bestellen nog makkelijker. Je selecteert je product en je importeert de foto in het bestandje, je kan hierbij direct zien wat het gaat kosten en hoelang het duurt voordat je het in huis hebt. Ideaal!

 

Na een aantal dagen kreeg ik mijn pakketje binnen, het zat in een hele stevige doos en kwam zonder beschadigingen aan. Tijdens het open maken kwam ik er achter dat de dibond platen wel héél goed ingepakt waren, want het was een behoorlijke klus om ze open te krijgen! Maar liever op deze manier, dan dat ze helemaal bekrast binnen komen. 

 

De afdrukken hebben een matte finish waardoor het er heel luxe uitziet en je geen last hebt van weerspiegeling, dat vind ik vooral heel belangrijk omdat ik dat nooit zo mooi vindt. Wat me als tweede opviel, was dat de afdrukken zo onwijs scherp zijn, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een canvas kan je hier alle details geweldig goed op zien en springt de foto er echt uit.

Ook de kleuren komen heel goed overeen met mijn beeldscherm, de zwarte tinten in de foto zijn ook echt mooi zwart en de kleuren springen er hierdoor nog mooier uit.


Zoals je kan zien op de foto zijn de dibond wanddecoraties niet heel erg dik. De plaat is slechts 3 millimeter maar onwijs stevig! Doordat de plaat zo dun is heeft deze een heel elegante uitstraling en kunnen ze ook prima als decoratie op een kastje of plank aan de muur. 

 

Ik ben zeer verrast door deze wanddecoraties en heb besloten ze op te nemen in het assortiment! Het ziet er net wat luxer uit als een fotoafdruk en ik vind het zoveel mooier dan een canvas doek. Al met al een dikke aanrader dus!

Uiteraard wil ik graag Saal Digital bedanken voor het mogen testen van jullie producten.

 

 

Tot snel!


Reactie schrijven

Commentaren: 0