Als paardenfotograaf in Nederland is geen dag hetzelfde! Ik neem je een weekje mee in wat ik allemaal beleef. Ik bleef deze week lekker in Drenthe om daar een aantal mooie paarden te fotograferen en vanuit huis te werken, want ook dat hoort erbij als fotograaf.

Zondag

Er ligt sneeuw! Of nouja.. Niet bij ons in Smilde helaas. Ik ben in de auto gestapt en naar Zwolle gereden waar ik Floor en haar prachtige Andalusier Enzo op de foto zette. Enzo kan steigeren op commando, wat ik altijd heel indrukwekkend vind! Ik ben al lang blij als mijn hond gaat zitten wanneer ik haar dat vraag.. Het was een hele gezellige ochtend en ik ben super blij met de resultaten! Naar mijn mening echte winterse foto's.

Paardenfotograaf Nederland
Paardenfotograaf Nederland

Maandag

Weer zo’n gave fotoshoot maar deze keer heel anders dan dat ik gewend ben! Ik heb namelijk gefotografeerd in de oude, verlaten vlindertuin van het Noorderdierenpark Emmen, wauw! Deze wordt binnenkort gesloopt en er was nog een kans om nog voor een laatste keer daar foto’s te maken. We hebben zondags nog snel modellen op weten te trommelen en zie hier de resultaten! Ik ben er onwijs trots op en vond het leuk om eens heel anders naar de omgeving te kijken. Dat is toch heel wat anders dan een natuurgebied..

Paardenfotograaf Nederland
Paardenfotograaf Nederland

Dinsdag

Op dinsdag volgde ik een webinar over websdesign en hoe je zelf je website flink kan aanpakken. Deze werd gegeven door Studio Mhilarius, en was echt onwijs leerzaam.  Vol goede moed ben ik weer verder gegaan met het optimaliseren van mijn website met alle tips die ik gehad heb van Marit!


Recent heb ik ook al een cursus over SEO gevolgd bij iemand anders en deze beviel ook enorm goed! Met beide online cursussen op zak heb ik weer een boel nieuwe kennis waarmee ik aan de slag kan

Woensdag

Woensdag stond er iets anders spannends op de planning, ik had namelijk een coaching gesprek met collega-fotograaf Jikke Patist. Met haar Next Level coaching heeft ze me een flinke stap vooruit geholpen en ga ik vol goede moed het komende jaar weer in, ik had echt even een schop onder m’n kont nodig en daar heeft Jikke onwijs mee geholpen! We hebben anderhalf uur lang gekletst over mindset, ondernemen en alles wat daarbij hoort. Enorm leerzaam en ik heb heel veel energie om voor de volle 100% mijn doelen achterna te gaan en te behalen!Donderdag

Naar aanleiding van het coaching gesprek van woensdag, is er werk aan de winkel. Ik moet dingen gaan voorbereiden want komend weekend ga ik iets heel tofs lanceren waar ik al jaren mee in mijn hoofd zit, maar nooit actie heb ondernomen. Vandaag zet ik alle posts op Facebook klaar, bereid ik mijn nieuwsbrief voor en leg ik de laatste hand aan alle informatie op de website zodat ik helemaal compleet van start kan gaan!

Het klaarzetten van alle Facebook posts hoort er ook bij!

En het schrijven van de nieuwsbrief heb ik ook alvast gedaan!

Vrijdag

Vrijdags is het even een momentje van rust, ik heb alles klaargezet voor het nieuwtje van komend weekend en mijn nieuwsbrief wordt automatisch al verzonden dus daar hoef ik niet naar om te kijken. Alle foto’s van afgelopen weken zijn bewerkt dus ik kan lekker een dagje de computer uit laten!Komend weekend

Het is zo ver! Vandaag vertel ik iedereen wat mijn geheime project is! Ik ga namelijk workshops geven, ZO SPANNEND!

Wil je meer weten over de workshops en wat je er van kan verwachten? Klik dan hier voor alle informatie! 


Verder staan er dit weekend nog 2 fotoshoots op de planning en hoop ik de eerste workshops met fotografen al in te kunnen plannen!


De week zit er alweer op en zoals je ziet is de laatste tijd vooral thuiswerken. Ik zal jullie in de zomer nog eens een weekje meenemen zodat je het verschil kan zien! Daar zit nogal een verschil in namelijk! Met een heleboel fotoshoots in een week tijd en juist amper tijd om achter de computer te zitten, ik kan niet wachten!