Als paardenfotograaf in Nederland moet je soms ook eens een uitstapje maken en jezelf blijven uitdagen. Deze maand had ik een fotodag speciaal voor honden! Honden vind ik geweldig en ik ben zelf opgegroeid tussen de Duitse Herders. Maar een fotoshoot van iemand anders zijn hond, dat was nog niet eerder gebeurd.


Ik organiseerde de fotodag voor honden en die verliep super goed. Veel verschillende hondenrassen kwamen langs en het was super gezellig! Gelukkig had ik ook nog wel een aantal paarden in de agenda staan, dit is toch een veel rustgevender taakje voor mij om te volbrengen, haha!


De fotodag voor honden werd mede mogelijk gemaakt door Dogfood-Assen, die voor elke deelnemer een mooie goodiebag had klaargemaakt. Zo konden de honden met een flinke beloning weer naar huis.

Zelf woon ik in Drenthe maar een uitstapje richting Groningen vind ik nooit een probleem! Julia had een toffe fotoshoot voor haar verjaardag gekregen en deze vond plaats in het bos van Sellingen, een prachtige plek met een afwisselende omgeving. We hebben super veel verschillende foto's gemaakt en de pony gedroeg zich alsof hij niet anders gewend was!

Tijd voor een workshop!

Het was weer tijd voor een workshop, ik vind het nog altijd een beetje spannend maar gelukkig hebben we een hele leuke ochtend gehad en mooie foto's gemaakt. We hadden de prachtige bonte merrie Xena op de foto en ook zij liet gewoon even zien hoe het hoort. Xena vond de voetballende kinderen op het strandje super interessant en daardoor hadden wij perfect de tijd om foto's te maken, ze stond namelijk als een standbeeld zo stil. Top!