Wauw! Wat een drukte! In augustus heb ik meer dan 25 fotoshoots gedaan! Begrijpelijk, want de heide stond prachtig in de bloei en dat wil je dan natuurlijk niet missen. Bijna dagelijks was ik tussen de paarse heideplanten te vinden en geen fotoshoot was hetzelfde. Ook om het natuurlijk voor mezelf leuk te houden zocht ik steeds nieuwe plekjes en zo heeft iedereen toch een beetje andere foto's gekregen!


Ook heb ik wat onwijs toffe foto's in het water gemaakt, want dit blijft toch wel mijn favoriete plek voor foto's! Ook heb ik weer eens wat nieuws geprobeerd, namelijk foto's met bladgoud. Het was leuk om mee te werken maar het kostte wel onwijs veel tijd. Geniet van de resultaten!

Het bladgoud kocht ik bij de action en plakte ik op met een beetje vaseline, mocht je het zelf willen proberen. Het is een behoorlijk tijdrovende klus, maar het kan heel mooi uitpakken. Samen met Manon beplakte ik haar 2 merries en die vonden het heerlijk dat gefriemel aan hun hoofd. We konden in alle rust plakken, al zaten we zelf meer onder het bladgoud dan de paarden.Zoals ik eerder noemde bezocht ik meerdere keren de heide en daar zit ook een prachtige waterplas bij deze heide. Ik maakte met Iris deze prachtige foto in het water en ik zette nog veel meer prachtige duo’s op de foto. Zoëy met haar knappe zwarte pony, Anna samen met haar Friese Fimme en Marissa met haar Appaloosa Bella. Stiekem ben ik op zulke momenten wel jaloers dat ik zelf geen tijd heb voor een paard!

01 / 14

En toen kwam Instagram. Al een tijdje zag ik dat zogenaamde Reels helemaal in waren en ik wilde er eigenlijk niet zo veel van weten. Maarja, dan word je nieuwsgierig en maak je toch ‘even’ zo’n filmpje. Ik ben 3 kwartier aan het prutsen geweest voordat ik snapte hoe die Instagram reels nu werkten. Ik plaatste het filmpje en er gebeurde vrij weinig, tot een week geleden.. Op het moment van schrijven is het filmpje bijna 50.000 keer bekeken en stromen de reacties maar binnen! Toch iets vaker doen misschien?

Follow me on Instagram

@claudiadermois.fotografie