Maart was een drukke maand! Ik volg de opleiding Wildlife management en daarvoor moest stage gelopen worden. 40 uur in de week hard aan de bak dus! Dat betekende wel dat ik niet super veel tijd had om te fotograferen. Toch heb ik een aantal toffe shoots kunnen doen en deel ik graag de resultaten met jullie.

Ik zette Lisa en haar paard I Am Special D op de foto, haar lieve paard Dino moest verhuizen en er werd een nieuw vijf-sterrenverblijf voor hem gezocht. Voordat hij vertrok wilde Lisa nog graag een aantal prachtige herinneringen voor later. Ik was toevallig een dag vrij, dus dat kwam geweldig goed uit. Zeker wanneer je afscheid moet nemen van je trouwste vriend, maak ik graag tijd voor jullie vrij.

Je weet pas hoe belangrijk foto's zijn, als je ze niet hebt.

Workshop tijd!


Naast de fotoshoots, stond er ook een privé workshop op de planning. Marije wilde graag meer leren over het fotograferen van paarden en daar hielp ik haar natuurlijk graag mee! We hebben de prachtige merrie Prada met haar baasje Saskia op de foto gezet. Ik zette Prada zo'n 4 jaar geleden op de foto en wat is ze knap geworden!

Als voorbereiding op de komende fotodag in april, zette ik alvast wat honden op de foto. Zo mocht ook Japanse Spits pup Snowy op de foto. Fotoshoots met honden zijn soms net iets makkelijker dan met paarden, want voor een hond heb je toch lang niet zoveel ruimte nodig en kan je dus soms in een heel klein bloemenveldje al een hele toffe foto maken.

Als laatste deze maand, een echte zwangerschapsshoot! Voor beide dames, haha! Zowel baasje Sanne als haar prachtige paard verwachtten een kleintje en daar moesten natuurlijk wel foto's van worden gemaakt. Succes met de laatste loodjes!