Mei is echt voorbij gevlogen! Tijd voor fotoreportages heb ik niet heel veel gehad, maar gelukkig weer een aantal leuke plaatjes om te delen met jullie. Ik haalde mijn examens voor school en begin binnenkort aan het laatste schooljaar. Spannend maar opgelucht dat het einde in zicht is!


Ik begon mijn maand in de tulpenvelden. De pony van Mariska komt in de verkoop en natuurlijk heb je dan nog wat prachtige herinneringen samen nodig. We zochten de mooiste kleur tulpen uit, vroegen de boer om toestemming en we konden beginnen! Die gekke, knalrode bloemen waren toch wel een beetje spannend maar Mariska hielp haar pony door die spanning heen en ze kwamen prachtig op de foto te staan.


Deze maand fotografeerde ik Sylvia met haar knappe Quarter! Wat hebben we gelachen tijdens de fotoshoot en wat een prachtige omgeving heeft Sylvia rondom haar woning. We liepen zo vanuit de achtertuin het bos in en hier hebben we hele mooie foto's weten te maken. Weer iemand die een aantal prachtige herinneringen met haar paard heeft laten vereeuwigen.

En dan soms kom je een plekje tegen waar je direct helemaal enthousiast van wordt! Ik vond een prachtige grote Rododendron struik en regelde snel wat modellen, voordat hij uitgebloeid was. Wat hebben we een gezellige ochtend gehad en ook de resultaten mogen er zeker zijn!


Bedankt Anna en Marleen voor het snel klaar weten te maken van jullie paarden! Ze stonden er perfect op.

01 / 04