Paardenfotograaf in Nederland


Als paardenfotograaf in Nederland moet je natuurlijk je portfolio up-to-date houden! Regelmatig doe ik fotoshoots met paarden in mooie natuurgebieden om nieuwe dingen te kunnen plaatsen op Facebook of Instagram of gewoon om mijn collectie foto’s uit te breiden.


Afgelopen weekend waren Marlon en Fanta aan de beurt! Ik had weer een nieuwe jurk aan de collectie met kleding toegevoegd en die moet natuurlijk even op de foto. De jurken kan je altijd lenen tijdens jouw eigen fotoshoot! Natuurlijk hoef je niet op de foto in een jurk als je dat niet leuk vindt, want je kan ook lekker in je eigen kleding op de foto. Een spijkerbroek met een leuke blouse of trui voldoet al heel snel en kan ook heel mooi staan. 

Paardenfotograaf Nederland
Paardenfotograaf Nederland

Fotoshoot met je paard

We gingen redelijk vroeg op pad en overal zag het er super mooi, winters uit! Behalve op de locatie waar we afgesproken hadden, oepsie! Gelukkig mocht dat de pret niet drukken, want de omgeving was nog steeds prachtig. Het was best druk met honden, kinderen en gezinnen maar daardoor ging Fanta eigenlijk alleen maar mooier kijken wat natuurlijk super handig was!Op deze locatie wil ik komend jaar meerdere meeloopdagen gaan organiseren, wat ik super spannend vind! De bedoeling is dat we tijdens een prachtige zonsondergang de paarden op de foto gaan zetten op de heide, in het water en op de zandverstuiving. Deze meeloopdag wordt gehouden in kleine groepen van maximaal 6 deelnemers zodat iedereen de tijd en ruimte heeft om zijn vragen te stellen, te overleggen over instellingen van de camera en natuurlijk is er tijd en ruimte voor eigen inbreng.

Paardenfotograaf Nederland

Meer zien?

Wil je meer foto’s zien? Dan kan je me volgen op Instagram of Facebook, of allebei natuurlijk ;). Lees ook zeker de andere blogs eens en kijk de video’s in de blogposts, zo kan je zien hoe ik mijn foto’s bewerk!