Wat een jaar!

Jeetje, wat een vreemd jaar is 2020 geweest. Ineens kwamen we thuis te zitten en lagen veel dingen stil. Zo werd mijn stage in België abrupt afgebroken en kreeg ik online les. Hierdoor had ik ook een boel tijd over en heb ik heel veel aandacht kunnen besteden aan mijn fotografie! Ik heb een nieuwe website (als je die nog niet gezien had, kijk rustig rond), heb ik cursussen gevolgd en ben ik bezig met nieuwe dingen opzetten (later meer..). Ook was dit het jaar waarin ik meer dan 100 fotoshoots heb gedaan en bijna 200 paarden op de foto heb gezet. Ik wil iedereen dan ook heel erg bedanken in het vertrouwen in mij! Dankzij al deze lieve klanten kan ik blijven ontwikkelen en mijn hobby blijven uitvoeren.


Hieronder mijn favoriete foto's van 2020! Ik ben het hele land door geracet en heb geweldige mensen ontmoet! We hebben foto's gemaakt tussen de blauwe regen, ik ben een aantal dagen op de Veluwe geweest voor shoots en soms vond ik ook prachtige plekken héél dicht bij huis! Geniet hieronder van mijn favorieten van dit jaar :).


Ik hoop dat ook jullie ondanks deze gekke periode een goed jaar hebben gehad en ik hoop iedereen in het komende jaar weer te kunnen zien en spreken!

Alvast fijne kerstdagen en een gelukkig 2021 gewenst.


Liefs, Claudia