Foto's worden pas belangrijk op het moment dat je ze niet hebt. Helaas is dit iets wat ik zelf eerst moest ervaren voordat ik doorkreeg dat het écht zo was. Dierbare herinneringen van jou en jouw allerbeste viervoeter zijn belangrijk, want hoe vervelend ook; hij zal niet voor altijd blijven. Ik help jullie graag met het vereeuwigen van jullie band en herinneringen samen.


Je hebt misschien al wel tientallen foto's van je paard gemaakt met je telefoon en zijn ze allemaal leuk voor op Social media maar zijn het écht de foto's die jij later graag aan de muur wil hebben hangen? Vaak niet. Je wilt graag foto's waar jullie beiden geweldig op staan, waar jullie hechte band goed zichtbaar is en foto's die je op elk mogelijk formaat aan de muur kan hangen omdat de kwaliteit goed is.


Vind hieronder mijn verschillende pakketten en bijbehorende tarieven, meer informatie over de werkwijze en veelgestelde vragen.

Aanbod

Deluxe


-Volledig zelf in te vullen reportage
- Je eigen foto's kiezen uit jouw persoonlijke galerij.
- 15 professioneel bewerkte foto's op hoge resolutie.
- Jouw gekozen foto's afgedrukt op 13x19 cm.
- De mogelijkheid om meer foto's na te bestellen.

€ 197,00 *

Standaard


- Portret + rij- of actiefoto's
- Je eigen foto's kiezen uit jouw persoonlijke galerij.
- 6 professioneel bewerkte foto's op hoge resolutie.
- De mogelijkheid om meer foto's na te bestellen.

€ 147,00*

Bovenstaande tarieven zijn exclusief reiskosten. De reiskosten bedragen €0,19 per kilometer, gerekend vanaf Smilde (9422KB)

Zorg dat je voor het boeken van jouw reportage de algemene voorwaarden hebt doorgelezen

Elk paard is anders en ook elke fotoreportage is anders maar ik heb vrijwel altijd dezelfde werkwijze. Jouw situatie is natuurlijk uniek en daar pas ik me altijd op aan wanneer nodig! Wanneer er bijzonderheden zijn omtrent jouw fotosessie, vermeldt deze dan van tevoren zodat we beide niet voor verrassingen komen te staan.

Lees hier over mijn werkwijze

Voor de fotoshoot

Er is veel om over te praten voordat de fotoshoot met jouw paard plaats vindt. Maar maak je geen zorgen, ik stuur je alle belangrijke informatie per e-mail of telefoon, zodat je je goed kan voorbereiden op jullie fotosessie.

We zoeken samen een geschikte datum voor de sessie en een brainstormsessie over de locatie mag dan ook niet ontbreken, ik pas me graag aan op jouw wensen of kan natuurlijk geschikte locaties voorstellen. We praten uitgebreid over jouw ideeën en welk tijdstip van de dag is het beste voor de fotosessie

De dag van de fotoshoot

De dag van de fotoshoot is altijd spannend. Gelukkig gaan we goed voorbereid op pad en hebben we op de dag van de shoot altijd nog even contact, je kan dan als je wilt nog vragen stellen. Ik wil niet alleen dat de gemaakte foto's een glimlach op je gezicht toveren, maar ook dat het fotograferen zelf leuk is voor jou en je paard.

We ontmoeten elkaar op de afgesproken tijd en nadat ik jou en je lieveling persoonlijk heb leren kennen, zal ik je belangrijke tips en trucs geven om voor de camera te staan. Je hoeft natuurlijk geen professioneel model te zijn; het is mijn taak om jou en/of je paard in de schijnwerpers te zetten. Laat me je op een ontspannen manier door de hele fotosessie begeleiden.

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot krijg je binnen een paar dagen een persoonlijke galerij opgestuurd via de mail. Deze galerij is alleen voor jou en altijd beveiligd met een wachtwoord. Je kan in deze galerij aangeven welke foto's ik voor jouw moet gaan bewerken.

Wanneer ik jouw favorieten heb ontvangen, ga ik aan de slag met het bewerken van jouw foto's. Binnen 4 weken ontvang je het eindresultaat!

Afhankelijk van je gekozen pakket ontvang je nog een leuk pakketje thuisgestuurd met afdrukken en een leuke verrassing.

Laat jullie verhaal hier beginnen


Boek jouw fotoreportage!

Veelgestelde vragen

Ik wil een fotoshoot cadeau doen, kan dat?

Zeker kan dat! Ik bied cadeaubonnen aan vanaf €30,00. Deze worden per post verstuurd, dus bestel de cadeaubon op tijd!

Mijn paard kan niet los staan, is dit erg?

Dit is helemaal niet erg! Alle paarden staan bij mij altijd aan een (speciaal) halster, zodat je altijd de controle hebt over waar je paard naartoe gaat.

Ik maak voornamelijk gebruik van een speciaal fotohalster maar je mag natuurlijk ook je eigen favoriete halster of hoofdstel meenemen naar de fotoshoot.

Hoe lang duurt een fotoshoot?

Meestal zijn we ongeveer één tot anderhalf uur bezig, afhankelijk van hoe het gaat met jou en je paard.

Sommige paarden zijn wat drukker en dan nemen we iets langer de tijd, zodat je paard altijd op zijn gemak op de foto kan.

Probeer geen dingen te plannen na de fotoshoot, want als het uitloopt moeten we haasten en dat werkt helaas nooit.

Maar wat als het regent?

Bij regen, hevige sneeuwval of andere slechte weersomstandigheden kan de fotoreportage helaas niet doorgaan. We zoeken dan samen naar een nieuwe, geschikte datum om alsnog jouw onvergetelijke fotosessie te kunnen doen.

Ik heb een andere vraag!

In dat geval, neem even contact op via het contactformulier of stuur me een berichtje via whatsapp.

Mijn telefoonnummer is 0622081556

01 / 11