Plan jouw onvergetelijke fotosessie

Ik ben blij dat je interesse hebt in een fotoshoot bij mij! Ik verheug me erop om jou en je lieveling te leren kennen. Je neemt een geweldige beslissing om originele, prachtige foto's van je paard te laten maken. Deze herinneringen zijn namelijk voor altijd en kunnen je niet meer afgenomen worden.


Samen zulle we er een leuke fotodag van maken, die helemaal in het teken staat van jou en je paard! Misschien is het wel de eerste keer dat je zo'n fotosessie gaat boeken, daarom vind je hieronder meer informatie over hoe zo'n fotosessie werkt. Ik kijk er naar uit om met jullie samen te werken!

Het eerste contact

Er is veel om over te praten voordat de fotoshoot plaats vindt. Maar maak je geen zorgen, ik stuur je alle belangrijke informatie per e-mail of telefoon, zodat je je goed voorbereid voelt. 


We zoeken samen een geschikte datum voor de sessie en een brainstormsessie over de locatie mag dan ook niet ontbreken, ik pas me graag aan op jouw wensen of kan natuurlijk geschikte locaties voorstellen. We praten uitgebreid over jouw ideeën en welk tijdstip van de dag is het beste voor de fotosessie

De dag van de shoot

De dag van de fotoshoot is altijd spannend. Gelukkig gaan we goed voorbereid op pad en hebben we op de dag van de shoot altijd nog even contact, je kan dan als je wilt nog vragen stellen. Ik wil niet alleen dat de gemaakte foto's een glimlach op je gezicht toveren, maar ook dat het fotograferen zelf leuk is voor jou en je paard.


We ontmoeten elkaar op de afgesproken tijd en nadat ik jou en je lieveling persoonlijk heb leren kennen, zal ik je belangrijke tips en trucs geven om voor de camera te staan. Je hoeft natuurlijk geen professioneel model te zijn; het is mijn taak om jou en/of je paard in de schijnwerpers te zetten. Laat me je op een ontspannen manier door de hele fotosessie begeleiden.

De foto's ontvangen

Nadat ik de foto's van onze fotosessie zorgvuldig bewerkt heb, ontvang je een beveiligde, online galerij waar je jouw foto's kan bewonderen. Je kan deze foto's downloaden en mag ze gebruiken voor op sociale media. Wanneer je graag ook een prachtige foto aan de muur wilt hebben, kan je altijd contact met me opnemen voor de mogelijkheden. Er zijn veel verschillende wanddecoraties mogelijk die jouw herinnering tastbaar kunnen maken.


Gekozen afdrukken of wanddecoraties ontvang je in een mooie cadeauverpakking, zodat dat de ervaring helemaal compleet maakt.

Maar wat als het regent?

Heb je nog vragen over de shoot? Hier vind je alle antwoorden op de meest gestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Ben jij klaar om prachtige herinneringen te maken?

Neem dan snel contact met me op voor meer informatie en wie weet zie ik je snel!

Lees voor het boeken van een fotoreportage de algemene voorwaarden door