Het is bijna zo ver!

Ik hoop dat jij er net zo veel in hebt als ik, want ik kan niet wachten! De fotodag speciaal voor honden is over een aantal dagen al. Wat je kan verwachten, tips en tricks, de locatie en wat voorbeelden van wat je allemaal voor gaafs kan nabestellen kan je allemaal op deze informatie pagina vinden.


Heb je nog een vraag? Dan mag je me altijd een berichtje sturen!

Liefs, Claudia

0622081556

Voorbereiden

Wat moet je allemaal doen om goed voorbereid te beginnen aan de fotoshoot?


  • Borstel je hond goed, was hem desnoods de dag voor de fotoshoot
  • Laat je hond goed uit voordat je begint met de fotoshoot. Gelukkig moet je een klein stukje lopen voordat je op de locatie bent, dus hij heeft de tijd om nog even te plassen.
  • Oefen goed met de basiscommando's zoals; 'zit', 'af' en 'blijf' of leer je hond iets nieuws aan! Leuke video's daarover zie je verder op deze pagina.
  • Neem je hond zijn favoriete speeltje mee!

Tijdens de fotoshoot

Tijdens de shoot geef ik aanwijzingen over hoe je je hond het beste kan neerzetten voor de foto. Mocht het eventjes niet lukken? Dat is geen probleem!


Zoals je waarschijnlijk weet, voelen honden spanning onwijs goed aan. Probeer daarom zelf zo relaxed mogelijk te blijven zodat jouw hond dat ook is! In de 20 minuten die we hebben is er genoeg tijd om prachtige foto's van jouw hond te maken. Ook als hij eventjes niet mooi wil zitten ;).


Leuke commando's om te oefenen voor de fotoshoot!

Vergeet natuurlijk niet te oefenen met de basiscommando's 'zit', 'af', en 'blijf'. Je hond hoeft niet los te kunnen zitten, maar het is wel fijn als je hem leert eventjes te wachten voor de foto. Dit alles met ondersteuning van zijn favoriete beloningssnoepje natuurlijk!

Het commando 'Staan'


Wanneer de hond staat op de foto heeft hij vaak een statige en krachtige uitstraling, als dit bij jouw hond past is het commando 'staan' een enorm leuke toevoeging!


Wanneer je de komende week elke dag even 10 minuten oefent, moet het tijdens de fotoshoot vast helemaal goed komen!'Hoofd laag'


Vooral bij de wat jongere en kleinere hondjes doet dit me altijd een beetje smelten. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat jouw grote stoere hond dit niet mag! Ook dit commando is vrij snel aan te leren!

De locatie

De heide van het Smildeger 'Kyllotsbos",


Het adres wat je kan gebruiken op de routeplanner: Suermondsweg 19A, 9422 EE Smilde

Dit is het adres van de parkeerplaats. Vanaf hier is het nog een klein stukje lopen naar de locatie. De locatie wordt aangegeven, maar zorg dat je op tijd bent zodat je geen tijd verliest wanneer je verkeerd loopt. We werken met een strakke tijdsplanning en het zou zonde zijn als jouw foto's niet de tijd krijgen die ze verdienen!

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot krijg je een persoonlijke galerij waar je zelf je foto's uit mag zoeken! De foto's zijn in die galerij nog onbewerkt, maar ik doe er altijd een voorbeeld bij van hoe de foto's kunnen worden. De foto's die je hebt uitgezocht ga ik zorgvuldig bewerken en deze ontvang je vervolgens digitaal op hoge resolutie zonder logo!


Wil je nog een gave foto voor aan de muur of extra digitale bestanden bestellen?

Klik op onderstaande knop om voorbeelden en mogelijkheden m.b.t. nabestellen te bekijken!