Voor de fotosessie

Je kunt jouw fotosessie boeken door contact op te nemen via email, WhatsApp of door te bellen. Wij gaan dan samen een datum, tijd en locatie uitzoeken voor de sessie. Het kan bij jou op stal, maar we kunnen natuurlijk ook naar een mooi natuurgebied. In de zomer kunnen we kiezen voor een mooie sessie tijdens het avondlicht of juist vroeg in de ochtend. In de winter kan het lekker in de middag zodat je 's ochtends nog tijd hebt om je paard te wassen en/of te poetsen!

 

Tijdens de fotosessie

Tijdens de sessie nemen we alle tijd en moeite die nodig is voor het beste resultaat. Sommige paarden zijn iets drukker en willen misschien niet stil staan, waar de ander juist nergens van onder de indruk is en zich niet heel mooi toont. Dit geeft niks, want gelukkig ben ik het een en ander gewend! Het belangrijkste is dat we rustig en ontspannen blijven, dit breng je dan vaak ook over op je paard. We beginnen met de portretfoto's, wanneer we bij jou op stal foto's maken is er ook een mogelijkheid tot blackfoto's als je dit graag wil. Na de portretfoto's kunnen we de actiefoto's gaan maken! Ik heb touwhalsters die je kan lenen, deze werk ik later weg met Photoshop. Op deze manier lijkt het alsof jouw paard echt los rent op de foto! 

 

Na de fotosessie

Na de fotosessie ontvang je vaak binnen 3 dagen de foto's al! Ik vind het zelf fijn om direct aan de foto's te beginnen, dan heb je vaak de sfeer nog goed in je achterhoofd. Ik zoek alle foto's uit en bewerk de mooiste foto's, deze mail ik je vervolgens en hieruit kan je kiezen welke foto's je eventueel wil laten afdrukken. De foto's van jouw fotosessie bewaar ik altijd, dus mocht je niet direct een keuze kunnen maken dan kan dat altijd later in het jaar nog!