Meeloopdag paardenfotografie

Ben je benieuwd hoe een fotoshoot met een paard bij mij verloopt en wil je graag eens meekijken? Dit is de kans om meer te weten te komen over paardenfotografie! Deze dag is super geschikt wanneer jij begint met paarden fotografie en graag meer wil leren over modellen aansturen, locaties zoeken en de instellingen die je gebruikt tijdens een fotoshoot met een paard. Daarnaast kan je gelijk netwerken met de andere fotografen die aanwezig zijn en veel nieuwe mensen ontmoeten!


Tijdens een meeloopdag regel ik een of meerdere modellen op een prachtige locatie zodat jij foto’s kunt maken voor je portfolio. Daarnaast kan ik je helpen met de instellingen van je camera en wordt er een groepsapp aangemaakt waarin ik je kan helpen met het bewerken in Adobe Photoshop.


Voor de meeloopdag is het belangrijk dat je in het bezit bent van een zoom lens. Ik kan je helpen met je instellingen van je camera, maar zorg wel dat je ongeveer weet waar alle knopjes zitten om het maximale uit deze dag te kunnen halen!

Ben je enthousiast geworden?

Wil je een workshop boeken?


Neem contact op!
Meeloopdag PAARDENFOTOGRAFIE

We bespreken tijdens de groepsworkshop kort de theorie en gaan vervolgens eigenlijk gelijk door om dit in de praktijk te brengen. De meeloopdag vindt plaats in een mooi natuurgebied, waar je dus leert met natuurlijk licht te werken en hoe je de juiste achtergrond kiest voor jouw foto. Ook gaan we bezig met het aansturen van modellen.


KENNIS IN DE PRAKTIJK BRENGEN

Je gaat samen met mij de modellen fotograferen, er is tijd en ruimte voor vragen en we gaan verschillende poses bespreken. Als jij zelf een idee hebt, kom daar dan zeker mee! Ook hier kan ik tips over geven én kunnen de andere aanwezige fotografen natuurlijk veel van leren. Bij de meeloopdag zit ook een groepsapp waar achteraf de nabewerking besproken kan worden en ik jou nog de laatste tips kan geven over jouw gemaakte foto's.

Meeloopdag paardenfotografie

Wat kan je verwachten?

- Een leuke meeloopdag met meerdere gemotiveerde fotografen
- Ik geef je tips over welke instellingen je kan gebruiken tijdens het fotograferen
- Je kijkt mee in mijn workflow en kan hier zelf de punten uit halen die voor jou fijn werken
- Heel veel tof beeldmateriaal wat jij voor jouw eigen portfolio mag gebruiken.
- Achteraf krijg je feedback en tips over hoe jij jouw foto's het beste kan nabewerken
- Een gezellige groepsapp met alle deelnemers


Jouw investering
€65,00
(excl. BTW)

Ik wil meedoen!

Geplande meeloopdagen

Let op, deze meeloopdag wordt gepland onder voorbehoud van de corona maatregelen.

Wil je toch een workshop? Je kan altijd een privé workshop volgen!Datum: 11 september 2021

Tijd: 18:00 - 20:00

Locatie: Midden-Drenthe

Er kunnen maximaal 6 deelnemers meedoen met de meeloopdag. Vol = vol!


Ben je enthousiast geworden?

Wil je een workshop boeken?


Neem contact op!