Meeloopdagen


Fotografeer een dag met mij mee op een prachtige locatie!
Ben jij beginnend fotograaf en wil je meer leren over paardenfotografie? Ik laat je zien hoe ik te werk ga tijdens fotoreportages en je mag natuurlijk alles vragen wat je altijd al had willen weten! We gaan 2 prachtige modellen fotograferen op een prachtige locatie met water.

Wil je meer weten over welke instellingen en trucjes ik gebruik om een mooie foto te maken of gave beelden voor je portfolio? Geef je snel op voor een meeloopdag!

Inhoud van de meeloopdag

Wat kan je verwachten?

2 prachtige modellen op een locatie met water. We gaan portretfoto's en actiefoto's maken tijdens het gouden uur voor zonsondergang.

Voordat de shoot gaat beginnen zal er ruimte zijn voor vragen en hulp met de instellingen. Na deze dag zal er een Whatsapp groepschat aangemaakt worden waarin we elkaar kunnen helpen met het bewerken en tips kunnen geven over de foto's. Je hoeft hier niet aan mee te doen, maar het mag natuurlijk wel!

Wat moet je meenemen?

- Een spiegelreflex- of systeemcamera
- Een objectief van minimaal 200mm (bijvoorbeeld 70-200mm)

Wat kost de meeloopdag?

Een meeloopdag kost €50,00 p.p. en kan op een locatie door heel Nederland gehouden worden. De meeloopdag is in een groep van maximaal 5 deelnemers.