Privéworkshop paardenfotografie

Ben je net begonnen met paardenfotografie en wil je net dat beetje extra in je foto's? Loop je tegen bepaalde problemen aan tijdens het fotograferen of wil je gewoon eens kijken hoe een andere paardenfotograaf werkt? Dan is deze privé workshop geschikt voor jou!


Tijdens de workshop bespreken we de theorie, gaan we foto's maken van 1 of 2 prachtige modellen en kunnen we daarbij specifiek ingaan op wat jij graag wil leren en punten waar je tegenaan loopt. Naast foto's van de modellen gaan we ook wat foto's van jou maken! Deze kan je gebruiken voor je website of je social media kanalen. Naast dat je je mooiste foto's op je website laat zien, is het ook goed om jezelf te laten zien,


Er is veel ruimte voor vragen en ook na de workshop is er nog begeleiding waar nodig. Je mag me altijd appen of mailen met je vragen! Daarnaast krijg je nog een leuke goodiebag mee naar huis.

Ben je enthousiast geworden?

Wil je een workshop boeken?


Neem contact op!
Priveworkshop paardenfotografie

We gaan tijdens de privé workshop een gehele dag in op de theorie achter paardenfotografie. Welke keuzes maak je tijdens het fotograferen (locatie, instellingen, poses etc.) en hoe pas je deze toe in de praktijk? De theorie gaan we ook daadwerkelijk uitvoeren in de praktijk op een echt model waarbij je dus gelijk kan zien wat we daarvoor besproken hebben. Jij mag zelf je workshop invullen! We kunnen blackfoto's gaan maken op een stal of juist toffe actiefoto's in een natuurgebied!KENNIS IN DE PRAKTIJK BRENGEN

Uiteraard laat ik je nu niet zomaar los, we gaan namelijk samen fotograferen! Ik geef je de hulp en uitleg die je nodig hebt en zal je tips geven tijdens het foto's maken. Hierdoor zie je als het goed is direct het resultaat op het schermpje van je camera! Als je thuis de foto's gaat nabewerken, kan ik je hierbij helpen en je dingen laten zien via bijvoorbeeld Skype of Zoom. Ook na de workshop sta ik nog klaar bij eventuele vragen, want dan probeer ik je zo goed mogelijk te helpen via de digitale weg.

Privé workshop paardenfotografie

Wat kan je verwachten?

- Ik leer je de juiste instellingen tijdens het fotograferen van paarden én wanneer je ze gebruikt
- Je krijgt tips over hoe je je modellen aanstuurt, zodat paard en mens beide goed op de foto staan
- Ik geef je tips over hoe je de juiste locatie kiest voor jouw perfecte plaatje
- Ik kan je vertellen hoe je de aandacht van het paard trekt en deze vasthoudt
- Je kijkt mee met mijn workflow en kan daar voor jezelf nuttige punten uit halen
- We maken tijdens de workshop ook foto's van jou voor je website!

Ik wil dit!

Ben je enthousiast geworden?

Wil je een workshop boeken?


Neem contact op!