Veelgestelde vragen

Ik wil graag een fotoreportage boeken. Hoe gaat dat in zijn werk?

Wat leuk! Je kan een fotoreportage boeken via het contactformulier op mijn website maar je mag me ook een berichtje sturen via Whatsapp of social media!

Heb je ook cadeaubonnen?

Ik heb zeker cadeaubonnen! Wat leuk dat je een (deel van een) fotoreportage cadeau wilt geven. Je kan meer informatie krijgen door het contactformulier op mijn site in te vullen.

Hoe lang duurt een gemiddelde fotosessie?

Dit verschilt per keer maar meestal duurt het ongeveer anderhalf uur. Plan voor de zekerheid niet direct andere activiteiten na de fotosessie, want het kan altijd uitlopen.

Wat gebeurt er als het slecht weer is op de dag van de fotoreportage?

Bij slecht weer wordt de fotosessie verplaatst. Slechte weersomstandigheden zoals regen, storm of extreme hitte zijn voor paard, model, fotograaf én apparatuur niet fijn. Kan het niet doorgaan? Dan plannen we samen direct een nieuwe datum.

Wat voor kleding kan ik het beste aantrekken?

Ik raad je zeker aan om vooral iets aan te trekken waar jij je op je allermooist in voelt! Dit ga je namelijk terug zien op de foto's!

Het belangrijkste is dat het contrast tussen jou en je paard niet te groot is. Kleuren met aardse tinten (bruin, crème, beige, geel of groen zijn bijvoorbeeld kleuren waar je aan kan denken) staan vaak mooi.

Ik heb tevens verschillende lange jurken tot mijn beschikking die je kan gebruiken voor als je graag een prachtige sprookjesachtige foto wilt!

Wat moet ik meenemen naar de fotosessie?

Tijdens een fotoreportage met een paard is het altijd handig om een extra paar handen mee te nemen. Deze persoon kan helpen bij bijvoorbeeld het paard vasthouden of zorgen dat hij zijn oortjes naar voren doet. Neem ook brokjes mee zodat je het paard kan lokken en geboeid kan houden.

Wil je graag actiefoto's? Vergeet dan niet in ieder geval een longeerlijn mee te nemen en indien nodig een longeerzweep!

Loopt mijn paard echt los tijdens actiefoto's?

Nee, gelukkig niet! Tijdens de fotoreportage kan je een fotohalster van mij lenen voor de portretfoto's en een stevig rouwhalster voor de actiefoto's. Jouw eigen longeerlijn kan hier aan vast geklikt worden waardoor je altijd controle kan houden over jouw paard. Ik werk deze halsters en lijnen vervolgens weer weg in Photoshop.

Waar vindt de fotosessie plaats?

Ik ben bereid om door heel Nederland en België te reizen voor de fotoreportage. Als je een mooi plekje weet kunnen we daar naartoe gaan en ik kan je ook een aantal prachtige plekken noemen als je het even niet weet!
Wanneer jouw paard niet verplaatst kan worden, kunnen we de reportage ook in het weiland houden. Een rijtje mooie bomen is vaak al genoeg!

Hoe gaat het na de fotoreportage in zijn werk?

Na onze afspraak begint voor mij het echte werk pas! Ik ga alle foto's uitzoeken en selecteren en het aantal foto's in jouw pakket bewerken.

Binnen 14 werkdagen zorg ik dat jij al jouw foto's in een online galerij te zien krijgt. Hier zitten ook nog een paar onbewerkte foto's bij, die je eventueel kan bijbestellen. Deze bewerk ik dan zorgvuldig en die zal je zo snel mogelijk ontvangen.

Je kan vanuit de online galerij nog afdrukken bestellen als je dit leuk vindt. Deze heb je vaak binnen een week op de mat liggen!

Ik heb nog een andere vraag!

Neem dan contact op!