Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een fotosessie?

Dit verschilt per keer maar meestal duurt het ongeveer anderhalf uur. Plan voor de zekerheid niet direct andere activiteiten na de fotosessie, want het kan altijd uitlopen.

Wat gebeurt er bij slecht weer?

Bij slecht weer wordt de fotosessie verplaatst. Slechte weersomstandigheden zoals regen, storm of extreme hitte zijn voor paard, model, fotograaf én apparatuur niet fijn. Kan het niet doorgaan? Dan plannen we samen direct een nieuwe datum.

Wat moet ik meenemen naar de fotosessie?

Tijdens een fotoreportage met een paard is het altijd handig om een extra paar handen mee te nemen. Deze persoon kan helpen bij bijvoorbeeld het paard vasthouden of zorgen dat hij zijn oortjes naar voren doet. Neem ook brokjes mee zodat je het paard kan lokken en geboeid kan houden.

Wil je graag actiefoto's? Vergeet dan niet in ieder geval een longeerlijn mee te nemen en indien nodig een longeerzweep!

Loopt mijn paard echt los tijdens actiefoto's?

Nee, gelukkig niet! Tijdens de fotoreportage kan je een fotohalster van mij lenen voor de portretfoto's en een stevig rouwhalster voor de actiefoto's. Jouw eigen longeerlijn kan hier aan vast geklikt worden waardoor je altijd controle kan houden over jouw paard. Ik werk deze halsters en lijnen vervolgens weer weg in Photoshop.

Wat voor kleding kan ik het beste aantrekken?

Ik raad je zeker aan om vooral iets aan te trekken waar jij je op je allermooist in voelt! Dit ga je namelijk terug zien op de foto's!

Als je mij zou vragen, zou ik voor lichte kleuren gaan en kleding met teksten en/of patronen vermijden. Mocht je vragen hebben kan je me altijd een berichtje sturen.

Waar vindt de fotosessie plaats?

Ik ben bereid om door heel Nederland en België te reizen voor de fotoreportage. Als je een mooi plekje weet kunnen we daar naartoe gaan en ik kan je ook een aantal prachtige plekken noemen als je het even niet weet!
Wanneer jouw paard niet verplaatst kan worden, kunnen we de reportage ook in het weiland houden. Een rijtje mooie bomen is vaak al genoeg!