Het was al bijna 10 jaar geleden dat ik voor het laatst op de renbaan in Wolvega was geweest, tijd om daar verandering in te brengen!

Vanmiddag was ik op bezoek bij Famke en haar pony's, Spikkel stond al keurig gepoetst klaar en toen we nog wat tijd over hadden hebben we de andere paarden ook nog even op de foto gezet!

Toen ik de foto rechtstreeks uit de camera zag, baalde ik een klein beetje. Hij is scheef en als ik hem bij zou draaien zou een deel van de onderkant wegvallen, die al niet erg veel ruimte over had.

Ik wilde zo graag eens een vos in het wild zien, dus we zijn de hele avond op pad geweest! Geen vossen gezien, wel knappe paarden!

Vandaag bezocht ik weer eens Wildlands in Emmen, een dierentuin waar we erg veel komen omdat het zo'n prachtig park is en ook nog eens dicht bij huis!

Het was een kleine uitdaging. Zou het gaan regenen? Nee, dat gelukkig niet. Maar er stond wel een beste wind, gelukkig waren deze koelbloedige quarters niet snel onder de indruk!

Soms wonen knappe paarden dichter bij dan je denkt, zo ook de paarden van Nynke waar ik afgelopen zondag bij op visite mocht!

'Hey, ik wil iets nieuws testen, ik kom dinsdagavond bij je langs!' Zo gaat het vaker als ik weer eens wat bedacht heb, ondertussen zijn Manon en haar paarden hier al aan gewend..